Arrangementer fredag 10. desember

Lattergalla
10. desember kl. 20:00 - 23:00
PM5

Lattergalla

10. desember ringer vi Jul i Vennesla inn med et latterbrøl! Da er det igjen duket for Lattergalla i PM5 på Hunsfos. Her får vi besøk av landets beste komikere fra Latter - Halvor Johansson, Zhaid Ali og Crister Torjussen. Etter stand-up får vi besøk av den populære artisten Carina Dahl fra stjernekamp. Med seg som gjesteartist har hun vår kjære Jorun Stiansen. Denne billetten inkluderer Lattergalla + konsert med Carina Dahl og Jorun Stiansen.

Solveig Leithaug
10. desember kl. 20:00 - 21:30
Frikirka

Solveig Leithaug

Solveig Leithaug åpner i år julegadas kveldskonserter, med sitt program «Avstand og Nærleik, i Vennesla Frikirke, fredag 10.desember kl 20.00. To av landsdelens dyktigste musikere vil akkompagnere Solveig denne kvelden: Thomas Fagervik på gitar og Runar Nørseth på keyboards. Solveig debuterte allerede som 18-åring med plata Askepott, og hun har hatt en fantastisk karriere, med elleve norske og sju engelske album. I over tjuefem år har Solveig vært bosatt i USA, hvor hun blant annet har opptrådt i det amerikanske tv-programmet Gaither. På denne konserten i Frikirken vil du få oppleve Solveigs sterke melodier og ærlige tekster, som favner bredt og gjenspeiler livet Repertoaret spenner fra hennes nyere kritikerroste innspillinger og helt tilbake til klassikere fra 80-tallet. Julestemning har hun også lovet. Velkommen til en hyggelig konsertopplevelse i Frikirken – og denne kvelden sitter vi rundt bord og får servert kaffe og kaker (inkludert i billettprisen).

Carina Dahl med Jorun Stiansen som gjesteartist
10. desember kl. 22:30
PM5

Carina Dahl med Jorun Stiansen som gjesteartist

Fredag 10. desember er vi så heldige å få besøk av Carina Dahl fra Stjernekamp. Med seg som gjesteartist har hun selveste Jorun Stiansen, Venneslas egen stjerne. Carina Dahl fra Trondheim er ei stå-på jente, energisk og med kronisk godt humør. Beina er godt planta på jorda, selv etter lang fartstid i musikkbransjen hvor hun har skrevet låter både til seg selv og andre artister. Høsten 2021 gjorde hun en eventyrlig reise i Stjernekamp hvor hun stakk av med 3.plassen. Carina utmerket seg som en av de som var mest overbevisende i de fleste sjangere, og med absolutt størst utvikling. Få med deg denne flotte artisten sammen med Jorun Stiansen i Julegada i Vennesla. Vi gleder oss!