Arrangementer

Frostrosen
13. desember kl. 17:30 - 18:40
Konserter

Frostrosen

Julekonserten Frostrosen startet opp i 2008 og fylte kirker på sørlandet i årene som fulgte. Nå gjenoppstår Frostrosen for å åpne Julegada! Frostrosen handler om lyset i mørketida, hvor musikk og ord formidler julefortellingens håp og glede. Sangerne bak Frostrosen er Aase Helene Røinaas Aabel, Mari Klingen og Bjørn H Handeland. De er allsidige vokalister med variert erfaring som spenner fra musikalscenen til pop, klassisk og folketoner. Sammen med fullt band og fiolinist Marin Stallemo Bakke lover de en storslagen konsertopplevelse med musikk fra ulike land og tider, men først og fremst ekte julestemning! Konserten holdes i ett oppvarmet telt i Julegada. Velkommen skal dere være.

Lattergalla 2019
14. desember kl. 20:00
Standup

Lattergalla 2019

En helaften du vil være med på! 14. desember ringer vi Julegada inn med et latterbrøl! Fra klokken 21:00 og utover blir det intet mindre enn 7 komiker på scenen, med både lokale helter, samt store, kjente navn, som alle kommer med sine bidrag. Etter latteren har lagt seg følges det opp med livemusikk frem til 02:00. Dette vil du virkelig ikke gå glipp av. Sett av datoen og ble med på en helaften med lattergaranti. 20 års aldersgrense Julegada i Vennesla

Bjøro & Miriams Adventskonsert
15. desember kl. 19:30 - 20:45
Konserter

Bjøro & Miriams Adventskonsert

Bjøro & Miriam Hildebrandt har satt sammen noe de selv kaller ”en salig blanding av julens sangskatter”, der Bjøro forteller små historier fra sin barndoms jul. De begynner med gode norske, både salmer og folketoner, går så over til en underholdende del og avrunder med en internasjonal avdeling med de store sangene. Ja, her blir det herlig julestemning! Velkommen skal dere være !

Swinging Christmas
16. desember kl. 20:00 - 21:30
Konserter

Swinging Christmas

Vennesla Musikkorps har, under ledelse av friskusen og symfonikeren Thomas Hansen, utviklet seg til et kanonbra amatørkorps. Til tross for økt seriøsitet de siste årene er trivselsfaktoren skyhøy. 35 glade amatører holder flere konserter i løpet av året – til fulle hus. De mest kjente er Populærkonserten og Swinging Christmas. I år blir Swinging Christmas i teltet i julegata. Konserten blir et show med juleklassikere og mye annet - med gjesteartister som Bente Worren og brødrene Åteigen. Konferansier er Bjarne Nordhagen. Konserten holdes i teltet i gågata i Vennesla. Teltet er oppvarmet og det blir muligheter til å kjøpe både mat og drikke i teltet. Velkommen til Julegada i Vennesla Merk dagen!

Christianssand Storband
17. desember kl. 19:30 - 20:45
Konserter

Christianssand Storband

Christianssand Storband er i storform! Et av Norges beste storband har plukket fram de ypperste julelåtene fra Harry Connick Jr og Michael Bublè sine julealbumer. Gled deg til å høre originale storband arrangementer fra de legendariske storbandplatene, med fullt storband, vokalist og barnekor! Konserten holdes i teltet i gågata i Vennesla. Teltet er oppvarmet og det blir muligheter til å kjøpe både mat og drikke i teltet.

SoulTrain with SoulSistas
20. desember kl. 20:00
Konserter

SoulTrain with SoulSistas

Julegada gleder seg virkelig til denne kvelden. SoulTrain, som har utsolgte konserter hver sommer i Kristiansand , kommer nå til Vennesla. Det blir mange gamle soullåter, som vi skal spille i en ny drakt. Vi kan nevne artister som James Brown, Aretha Franklin, Sting, Ray Charles, Joe Cocker, i tillegg til flere Motown-klassikere. Det blir også noen julesanger. Konserten blir inne i Hovedteltet. Dette er ett oppvarmet telt og det blir langbord og benker. 20 års aldersgrense !! Velkommen skal dere være!