Arrangementer

Lattergalla
10. desember kl. 20:00 - 23:00
PM5

Lattergalla

10. desember ringer vi Jul i Vennesla inn med et latterbrøl! Da er det igjen duket for Lattergalla i PM5 på Hunsfos. Her får vi besøk av landets beste komikere fra Latter - Halvor Johansson, Zhaid Ali og Crister Torjussen. Etter komikerne blir det også en trubadur på scenen. Aldersgreanse 20 år Pris 395.

Gospelkoret Mosaic
12. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Gospelkoret Mosaic

Vi er så heldige å få besøk av det populære gospelkoret Mosaic i Julegada søndag 12. desember. Mosaic ble startet opp i 1994 og består av 24 dyktige sangere i alderen 20-35 år. Mosaic har gitt ut 6 plater, deriblant to juleplater som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum. Julestemningen får du definitivt etter denne konserten!

Erlend Gunstveit & Sofie Fjellvang
13. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Erlend Gunstveit & Sofie Fjellvang

13. desember skal Erlend Gunstveit og Sofie Fjellvang fra The Voice synge julen inn i Julegada. Dette blir en kveld du sent vil glemme! Velkommen skal du være.

Bjøro & Miriams Adventskonsert
14. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Bjøro & Miriams Adventskonsert

Bjøro og Miriam Hildebrandt har satt sammen noe de selv kaller ”en salig blanding av julens sangskatter”, der Bjøro forteller små historier fra sin barndoms jul. De begynner med gode norske, både salmer og folketoner, går så over til en underholdende del og avrunder med en internasjonal avdeling med de store sangene. Ja, her blir det herlig julestemning! Velkommen skal dere være!

Prosjektkoret - Joyful Joyful
15. desember kl. 19:00 - 22:00
PM5

Prosjektkoret - Joyful Joyful

Løpet av høsten har prosjektkoret i Vennesla jobbet sammen og ønsker å dele raust av deres sangglede og forventning mot jul med dere. Her får du kjenne at det napper både i rockefoten og i hjerterøttene. Repertoaret er en blanding av julesanger og gospel, med sogneprest Mari Sønnesyn Berg som dirigent og et band med dyktige musikere. Dette kan ikke bli annet enn bra! Vi gleder oss!

Snøen Laver ned med Kim Rysstad
17. desember kl. 19:00 - 22:00
Frikirka

Snøen Laver ned med Kim Rysstad

Julekonserten «Snøen laver ned med Kim Rysstad» kommer til Julegada i Vennesla 17 desember. Her får du høre Rysstads vakre toner, akkompagnert av gitar og piano. Vi garanterer julestemning. I 2017 ga den prisbelønte vokalisten og folkesangeren ut en kritikerrost juleplate i samarbeid med London Philharmonic Orchestra. Platen ble av NRK beskrevet som "En av tiårets fineste julealbum". Ta med familien til Julegada og se alle de flotte bodene og butikkene. Før konserten kan dere spise i den Internasjonale restauranten i Frikirka. Konserten holder sted i Frikirka i Vennesla.

Onsdagsbandet til Julegada
18. desember kl. 16:00 - 23:00
PM5

Onsdagsbandet til Julegada

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som et av de beste liveband innen sin sjanger. Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90-tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning! Vi skal avsutte denne uka med juelstemning og skal blåse av taket på Hunsfos denne kvelden. Gled dere! 20 års aldergrense.

Christiansand Storband
19. desember kl. 20:00 - 22:00
PM5

Christiansand Storband

Et av Norges beste storband har plukket fram de ypperste julelåtene fra Harry Connick Jr og Michael Bublè sine julealbumer. Gled deg til å høre originale storbandarrangementer fra de legendariske storbandplatene, med fullt storband, vokalist og barnekor! Storbandet har i år invitert stjernevokalist Geirmund Hansen med på laget. Han er opprinnelig fra Stavanger, men har gjort sørlending av seg med utdanning fra UiA, bosted i Kristiansand, vokalpedagogjobb på KV videregående skole i Vennesla og utallige opptredener på Sørlandet. Han kom langt i The Voice i 2013. Hans fantastiske stemme, lune vesen og nostalgiske forhold til julemusikk vil garantert skape julestemning og julemoro for store og små.