Konserter lørdag 21. desember

Ekstra forestilling !Famileshow med Alexx Alexander
21. desember kl. 15:00 - 17:00
Illusjon og Magi

Ekstra forestilling !Famileshow med Alexx Alexander

Ta med hele familen den siste dagen i Julegada. En av verdens beste Illusjonister kommer til Julegada Dette er ett fantastisk show for store og små. Vi sees I Julegada på Lørdag

ALEXX ALEXXANDER
21. desember kl. 18:00 - 20:00
Illusjon og Magi Show

ALEXX ALEXXANDER

Bli forbløffet og forført av en av magiens mestere! I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse. Med et 10-talls tonn utstyr, har han tatt showet sitt på veien, og opptrådt for fullsatte saler. Alexx er den største illusjonisten i Norges historie. Han har mottatt flere store priser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning. Høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Sommeren 2019 ble han æret med å bli tildelt prisen «Best Performing Global Talent» av Seed Forum Global. Og denne høsten klarte han det som veldig få har gjort før han, å bli utnevnt til «Illusionist Of The Year» i New York. Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner!

Onsdagsbandet
21. desember kl. 21:00
Konserter

Onsdagsbandet

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits, plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som ett av de beste liveband innen sin sjanger. Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90-tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning! Vi skal avsutte denne lage uka med juelstemning og skal blåse av teltduken denne kvelden. Gled dere. 20 års aldergrense. Denne konserten blir utsolgt før Julegada åpner så her er det bare å kjøpe billetter.