Arrangementer søndag 12. desember

Julegudstjeneste på Hunsfos
12. desember kl. 11:00 - 12:30
PM5

Julegudstjeneste på Hunsfos

Velkommen til felles julegudstjeneste, søndag 12. desember klokken 11.00 i PM5 på Hunsfos. Her får du høre Rune Edvardsen tale, nydelig musikk fra Anette Jakobsen, prosjektkoret under ledelse av Mari Sønnesyn Berg, på piano har vi Per Inge Førde og møteleder - John Terje Ruenes. Du er også velkommen til julebrunch i Vennesla Frikirke etter gudstjenesten (ca. 13:00). Se egen annonse for påmelding.

Sunday brunch m/Mosaic Gospelkor
12. desember kl. 13:00 - 15:00
Frikirka

Sunday brunch m/Mosaic Gospelkor

Velkommen til gudstjeneste, gospelkonsert og internasjonal buffet i Frikirka i Vennesla, 12. desember. Her får du oppleve en hyggelig formiddag med nydelig musikk og god mat. Julestemning garanteres også.

Agder Brass med venner
12. desember kl. 18:00 - 19:30
Frikirka

Agder Brass med venner

Agder Brass har sitt utspring fra Vennesla Kristne Brass. De er for tiden Sørlandets ledende brassband, og har 28 medlemmer fra Mandal i vest, til Tvedestrand i øst. De spiller deres første konsert i Vennesla siden 1998, under Julegada i Vennesla! Det blir et variert program, med alt fra "gamle svisker" til rene brassband-julenumre. Med seg har de: Torbjørn Liene - Kornett og Toril B Hodnemyr - vokal. Vennesla Frikirke gir en akustikk som passer brassband svært godt, og vi gleder oss til å gi deg en nydelig julekonsert du sent vil glemme! Billetter kjøpes ved inngangen for kr 150,-, betales med Vipps eller kort i døra

Gospelkoret Mosaic
12. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Gospelkoret Mosaic

Vi er så heldige å få besøk av det populære gospelkoret Mosaic i Julegada søndag 12. desember. Mosaic ble startet opp i 1994 og består av 24 dyktige sangere i alderen 20-35 år. Mosaic har gitt ut 6 plater, deriblant to juleplater som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum. Julestemningen får du definitivt etter denne konserten!